caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Poeme, Eseuri, Proza



 

Clipe de sinceritate

de (23-5-2010)

to Romania

Noi nu furam din cauza ca nu indraznim s-o facem nu ca n-am vrea. Ne e prea frica. Atunci cum ne alinam frustrarea? Ii injuram anonim sau nu pe aia care au indraznit si au fost prinsi. Dar cel mai tare ne e ciuda pe aia care nu vor fi prinsi niciodata, vor trai bine pina la adinci batrineti si vor fi evidentiati pentru patriotismul lor.

Viitorul slogan al lui Basescu: Ca sa traiti 25% mai putin bine. ( pentru pensionari…ca sa traiti 15% mai putin )

Viitorul lider care va distruge totul va fi ales in mod democratic, cea mai pura democratie chiar fara masluirea voturilor. De buna voie si nesilitui de nimeni.

Ne e frica sa nu ajungem ca Grecia insa nu ne e frica sa furam mai putin. De ce ne-am trezit tocmai acum? Am citit ieri in Libertatea.

Criza l-a lovit rau si pe Bula. Acum e la dezintoxicare ca nu mai are bani de droguri si vrea s-o ia pe drumul cel bun. De fapt bunica-sa de la care fura bani a murit si de furat nu are curaj sa se apuce.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Avantajele crizei

Cum crizele trecute, prezente sau viitoare (economice sau de altă natură) par a fi de neevitat pentru că găsesc mereu...

Închide
3.137.172.68