caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Explozie in centrul capitalei Elene

de (28-3-2010)

La ora 11:03 a avut loc o explozie in centrul capitalei Elene, care s-a soldat cu un deces si doi raniti.Este vorba de una dintre cele mai dens populate regiuni din Europa in care exista trafic de trecatori si lociunte.
Explozia a ucis pe cel care a vea in mina materialul si l-a omorit pe loc.
La foarte mica distanta au fost ranite o fata si mama ei ambii de origine afgana care au fost transportate la spital.
Este prea devreme sa se verifice datele si cercetarile se concentreaza asupra victimei care si-a pierdut viata pentru a se determina da era autorul atentatului si in loc sa armeze explozibilul l-a detonat din greseala sau este un trecator.
Mai multe strazi din jurul locului in care a avut loc explozia a fost inchis si oamenii nu se pot intoarce acasa pina nu se termina cercetarile.
Obiectivul pare sa fi fost o scoala de pregatire a personalului din administratia de stat.
Este pentru a doua oara cind o explozie se inregistreaza inainte ca sa fi avut loc un telefon de amenintare si din greseala care a facut ca posibilul faptas sa ramina la fata locului.Cea mai mare organizatie terorista a fost prinsa inainte de a avea loc olimpiada.
Cauza a fost explozia inainte de vreme care l-a ranit pe faptas care apoi a fost arestat si apoi a destanuit tot ce stia si toti memebrii bandei au fost arestati si judecati.
In cazul de azi est eposibil ca numai materaialul genetic sa indice identitatea victimei si de aici legaturile acestuia.
Intr-o perioada de cirza si inainte ca Grecia sa emita un nou pachet de obligatiuni pe care dorea sa le vinda saptamina viitoare, regiunea revine in atentia presei cu o stire care provoaca neliniste.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Capriciu culinar

Crochete din carne de crabi de Maryland, conopida pane si o salata de rosii cu masline verzi, branza Mozarella si...

Închide
3.239.83.89