caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Poeme, Eseuri, Proza



 

freedom 2010 diamond

de (6-6-2010)
1 ecou

bomboane… din dulcele viscolului sufletesc… rotunjind dorul pe spuma laptelui, unde se învârte floarea vieţii! e normal să existăm, să pipăim libertatea limbii, să descuiem cutia cu muzică, silent dream.
şi e atât de bine când descoperi că sentimentul rezistă, te conduce… în casa celui de al treilea ochi! energiile se împletesc şi curg de bucurie, vibraţiile creşterii ţi se mută în pântec, natural, ca să simţi puls de plantaţie…
prinzi strălucire de-atâtea mângâieri pe verticala viorii, pe orizontala pianului… şi crucea te străbate mistic, până totul devine doar un x din liniile tâmplelor, un x… marcând pagina pe care aleargă libertatea!

5 iunie 2010, 17:30

Ecouri

  • Selaru Constantin-Stefan: (10-6-2010 la 07:14)

    Intr-o dimineata, locuitorii Chisineului se pomenesc cu o coloana de tancuri americane trecand in viteza prin centrul orasului. Revenindu-si iute din surpriza, cu lacrimile in ochi de bucurie, navalesc spre ele strigand:
    – Freedom !!… Freedom !!!
    La un moment dat, un soldat salta capacul turelei si le spune ranjind:
    – Niet freedom, … Haloween !!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Capriciu tropical

Ingrediente: somon file taiat in trei bucati 600 gr 200 ml suc de portocale 300 ml de ketchup 150 ml...

Închide
44.192.247.185