caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA



 

Diaspora in Cercetarea Stiintifica

de (7-6-2010)

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Academia Romana, Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare precum si alte agentii de finantare a cercetarii organizeaza la Bucuresti, in perioada 21-24 septembrie ce-a de-a doua editie a conferintei „Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania”

Prima editie a acestei conferinte a fost organizata in Septembrie 2008 prin Workshopurile Exploratorii. Evenimentul a dat posibilitatea comunitatii stiintifice nationale de cercetare sa isi prezinte realizarile, a creat premisele pentru punerea bazelor si pentru extinderea a cat mai multe parteneriate stiintifice intre centrele romanesti si internationale de cercetare. De asemenea s-au realizat noi colaborari si parteneriate pentru participarea in proiecte europene si colaborari bi sau multilaterale intre institute, universitati si firme din diferite tari, structurate pe baza competenţelor si intereselor comune cu cercetatorii romani din diaspora. Mai multe detalii la: http://www.diaspora-stiintifica.ro/

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
eclipsă

ai pierdut vreodată pe cineva la amiază între două săruturi mările se retrag din arhipeleaguri şi tu ştii că nici...

Închide
3.16.81.94