caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Părinţii lui Ilie Cazacu cer o întrevedere necondiţionată cu fiul lor

de (16-6-2010)

COMUNICAT DE PRESA

eliberare.cazacu@gmail.com

Marţi, 15 iunie, ora 15.00, Ambasada Rusiei la Chişinău-Părinţii lui Ilie Cazacu vor susţine o conferinţă de presă, prin intermediul căreia vor transmite un mesaj autorităţilor separatiste de la Tiraspol.

Părinţii lui Ilie Cazacu doresc să le ceară autorităţilor din regiunea din stânga Nistrului să le ofere o întrevedere necondiţionată cu fiul lor, aflat în detenţie de aproape trei luni.

Tot marţi, 15 iunie, Ambasada Rusiei de la Chişinău a promis că va prezenta o poziţie oficială pe seama protestelor părinţilor lui Ilie Cazacu.

Amintim faptul că aşa zisa legislaţie a Transnistriei este în parte o transpunere a legislaţiei Federaţiei Ruse. Formal constituţia aşa zisei republici nistrene pervede că nimeni nu poate fi supus torturii, tratamentului şi pedepsei crude, inumane sau degradante. Dar în închisorile din Transnistria este înregistrat, în continuare, un nivel ridicat al violenţei.

Părinţii lui Ilie Cazacu sunt îngrijoraţi că nu pot obţine întrevederi cu fiul lor de aproape trei luni. Ei presupun că el a fost bătut crunt sau, în cel mai rău caz, că nu mai este în viaţă.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Guvernul Boc n-a căzut

Motiunea de cenzura supusa la vot in Parlamentul Romaniei in 15 iunie nu a trecut. Guvernul Boc a ramas in...

Închide
3.128.94.171