caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA



 

Primul festival al filmului românesc la Charlotte, Carolina de Nord – 28-29 august, 2010

de (22-8-2010)

RoSCEC, Societatea română de schimburi culturale din Charlotte, Carolina de Nord,  organizează, cu sprijinul ICRNY, prima ediţie a Festivalului de film românesc. În cadrul festivalului, vor fi prezentate patru filme aparţinând Noului Val al cinematografiei româneşti.

„Niki Ardelean, colonel în rezervă” („Niki and Flo”) şi A fost sau n-a fost?” („12:08 East of Bucharest”) vor fi proiectate sâmbătă, 28 august 2010, la ora 19:00. „Niki Ardelean, colonel în rezervă” este regizat de renumitul regizor Lucian Pintilie. „A fost sau n-a fost?”, regizat de Cristian Porumboiu, s-a numărat printre cele mai bune filme selectate de New York Times în 2006 şi a câştigat premiul Cel Mai Bun Film la Festivalul de Film de la Cannes.

„Nunta Mută” („Silent Wedding”) şi „Filantropica” („Philantropy”) vor fi proiectate duminică,  29 august 2010, la ora 17:00. „Filantropica” este o comedie neagră în regia lui Nae Caranfil, care reuneşte actori români de renume, printre care Mircea Diaconu şi regretatul Gheorghe Dinică. Invitaţi speciali ai RoSCEC, regizorul şi scenaristul filmului „Nunta Mută”, Horaţiu Mălăele şi Adrian Lustig, vor susţine o prezentare a filmului şi vor fi în dialog cu publicul după prezentarea filmului.

Toate filmele vor fi prezentate cu subtitrare în limba engleză. Admiterea este de 15USD pe seară.

Sâmbătă, 28 august, ora 19.00 | Queens University Sykes Auditorium

Duminică, 29 august, ora 17.00 | CPCC Pease Auditorium

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi pe doamna Helen Cara Chester la telefon: 646.460.2812, e-mail:mim.cara30@yahoo.com, sau să vizitaţi: www.romcec.org.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Israel pe banca acuzării – după Mavi Marmara

Incidentul din 31 mai, in largul Marii Mediterane, dintre flotila „activistilor pentru pace” Mavi Marmara, care incerca sa sparga blocajul...

Închide
18.233.223.189