caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

De la Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai

de (26-10-2010)

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai este autorizat sa transmita urmatorul Comunicat:

Vizita in Iasi, Suceava si Radauti

Miercuri, 27 octombrie 2010, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei vor incepe o vizita de patru zile in Iasi, Suceava si Raduti.

Principesa Margareta si Principele Radu vor participa, in ziua de 27 octombrie, la ceremonia DIES ACADEMICUS – 150 de ani in Aula Magna «Mihai Eminescu » si Sala Pasilor Pierduti ai Universitatii « Alexandru Ioan Cuza ».

In aceeasi zi, Altetele Lor Regale vor vizita Scoala nr. 21 “Ion Neculce” unde Principele Radu a fost elev.

Tot miercuri, Principesa Margareta si Principele Radu vor participa la cina festiva organizata de Universiatatea « Al. I. Cuza » cu ocazia aniversarii celor 150 de ani de activitate.

Joi, 28 octombrie, Altetele Lor Regale vor fi fi prezente la Biserica Sfanta Mahrama a Domnului si Sfintii Martiri Brancovineni unde vor participa la slujba de Te Deum.

In aceeasi zi, Principele Radu va fi invitatul domnului Nicolae Tomescu intr-o emisiune a postului Radio Iasi FM.

In ziua de 29 octombrie, Principele Radu va merge la Suceava pentru a vizita Colegiul National « Stefan cel Mare » care implineste in aceasta luna 150 de ani de la infiintare.
Principele va vizita Colegiul si se va intalni cu elevii si profesorii acestei prestigioase institutii.

In continuare, Alteta Sa Regala va vizita campusul Universitatii « Stefan cel Mare » si se va intalni cu profesorii si studentii prezenti.

In aceeasi zi, Principele va merge la Radauti pentru a vizita Scoala nr. 4 « Regina Maria ».

Sambata, 30 octombrie, Principesa Margareta si Principele Radu vor participa la Deschiderea lucrarilor celei de-a 7-a editii a Simpozionului International „Dimitrie Cantemir” si a celei de-a 3-a editie a concursului scoalar interdisciplinar „Urmasii Principelui Cantemir”, aflate sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Rezidente de creatie la ICR Paris

Rezidenţe de creaţie în cadrul Institutului Cultural Român din Paris Program realizat cu sprijinul Ambasadei României în Franţa Programul oferă...

Închide
18.234.165.107