caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Umanitare



 

Copiii din Valea Plopului -Valea Screzii

de (5-12-2010)
4 ecouri


Povestea părintelui Tănase, tată pentru 328 de copii  ( http://stirileprotv.ro/stiri/1-decembrie/1-decembrie-povestea-parintelui-tanase-tata-pentru-328-de-copii.html )


Apel al Fundaţiei Creştine „ Părintele Arsenie Boca”


Cei dintre dumneavoastră care doresc să se implice  în sprijinirea părintelui Tănase în efortul acestuia de a le oferi orfanilor şi a tuturor celor aflaţi în îngrijirea sa la Valea Plopului  o viaţă cât mai decentă,  o pot face în felul următor:

– să transmiteţi apelul nostru de ajutorare cunoscuţilor şi prietenilor indicându-le pagina site-ului ( www.fundatiaarsenieboca.ro ), telefon 0724 029 150 sau adresa de  e-mail  birou@fundatiaarsenieboca.ro

– să oferiţi hăinuţe, jucării, cărţi pentru copii;

– să oferiţi aparate electrocasnice;

– să puneţi la dispoziţie un camion/dubă cu care să putem transporta diverse lucruri necesare acolo;

– să ajutaţi material ( Putem centraliza banii donaţi de dumneavoastră şi oferi părintelui de fiecare dată când vom merge acolo. Pentru a înlătura orice dubiu cu privire la vreun interes material din partea noastră, vom întocmi o listă cu suma dată de fiecare, listă ce va fi înmânată părintelui Tănase pentru a fi semnată şi ştampilată, urmând să fie prezentată dumneavoastră).

Fundaţia „Părintele Arsenie Boca” şi-a propus să ajute permanent copiii din Valea Plopului-Valea Screzii mergând lunar la ei cu alimente, produse de curăţenie şi igienă, haine etc.

În acelaşi timp se doreşte oferirea sprijinului pentru construirea clădirilor începute din data de 25.10.2010.

Cei care vor sa doneze diverse sume de bani pentru copiii de la Valea Plopului o pot face  prin transfer bancar sau prin depunerea de numerar la orice agentie BCR sau prin mandat postal de la orice oficiu poştal din ţară.

Contul si datele fiscale ale Asociatiei Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti – Valea Plopului, judetul Prahova:

Cont IBAN in lei: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001

deschis la BCR – Valenii de Munte, Jud Prahova

CUI: 7250977

Mulţumim tuturor celor care pot să contribuie la îndulcirea vieţii copiilor din Valea Plopului şi Valea Screzii!

Ecouri

  • Dan Petre: (6-12-2010 la 05:08)

    Este incredibil ce a reusit parintele Tanase sa faca. Am fost prima oara in 2008 la Valea Plopului (cand am aflat intamplator de acest loc) si de atunci pot spune ca mi s-a lipit de suflet. Ulterior si altor prieteni.

    Celor care vor sa intinda o mana aproapelui lor mai ales acum, in prag de Craciun, sa o faca cu toata increderea. Si, daca pot, sa incerce sa mearga pana acolo (sunt doar 120 km de Bucuresti, un drum de o zi dus-intors). Intalnirea cu acei copii va fi si un prilej de bucurie (copiii sunt extraordinar de comunicativi) dar si unul de inaltare interioara.

    Mie Cristina, Adi, Vasile, Marian mi-au schimbat viata.

  • Stefan N. Maier: (6-12-2010 la 17:47)

    Domnule Dan Petre, ati mai fost acolo si dupa 2008? In ce fel v-au schimbat viata acei copii?

  • Dan Petre: (6-12-2010 la 19:05)

    Da, am fost dupa momentul septembrie 2008 cam la 3-4 luni, strangand de la mine si de la prieteni bani, alimente si hainute.

    Chiar am avut bucuria sa descopar in lista mea de cunoscuti oameni pe care nu i-as fi vazut capabili de atata caldura si simpatie, precum au dat dovada de fiecare data. Una dintre cele mai frumoase amintiri este excursia de 1 Iunie 2009 la Vulcanii Noroiosi, cand cel mai neastamparat dintre ei a cazut intr-o ”baltoasa”. Noroiul sulfuros s-a intarit imediat pe el ca o platosa… Ce ne-am mai speriat! 🙂

    Copiii acestia m-au impacat cu mine insumi, deschizandu-mi ochii si ajutandu-ma sa ma bucur mai mult de ceea ce am. Si sa ma apropii mai mult de Dumnezeu.

  • Paulina Eliza Duta: (15-12-2011 la 03:35)

    La Valea Screzii ieri noapte a avut loc un incediu care a cuprins două cladiri: cea în care era sala de mese şi clubul pentru copii şi casa reabilitată plus bucătăria. Cei dintre dumneavoastră care vor să afle mai multe detalii despre incendiu pot accesa acest link de pe site-ul gandul.info ( http://www.gandul.info/news/incendiu-in-aceasta-noapte-intr-un-asezamant-de-copii-si-batrani-din-valea-screzii-doua-cladiri-au-fost-distruse-exclusiv-galerie-foto-9054822 ).



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Ghimpu contra Filat, România şi tratatul de frontieră moldo-român

După mai puţin de o săptămână, documentul semnat de premierul şi candidatul electoral, Vladimir Filat, cu România, a devenit unul...

Închide
3.144.238.20