caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Sport



 

Becali: abjecția, în lipsă de argumente!

de (5-12-2010)

Seful federatiei Romane de fotbal, Mircea Sandu, declara ca patronii din fotbal sunt niste creditori ai cluburilor de fotbal. Adica nimeni nu-si pune la bataie banii proprii. Imprumuta doar clubul de fotbal.

In replica a venit reactia lui Gheorghe(Gigi) Becali. Halucinanta. De o grozavie ca stai sa te intrebi daca cel ce a  avut-o  poate fi toata ziua pe ecranele televizoarelor sau  in paginile ziarelor.

“Păi, dacă nu eram eu şi alţi patroni să semnăm că-i dam voie să ia nişte bani de pe la FRF ca să se trateze de cancer, acum ăsta era mort”.

Amintesc ca Mircea Sandu a avut grave probleme de sanatate pe care  le-a invins. Sa ne bucuram ca inca un om a reusit sa invinga  aceasta maladie neagra care este cancerul. Un om este  inca printre noi.

Ce sa intelegem din reactia  lui G. Becali? Ca Mircea Sandu a  apelat la banii de la FRF pentru a plati tratamentul  bolii si ca patronii de cluburi  au semnat ca sa ia acesti bani ?  Oricum se pare ca a fost o chestiune la vedere si nu pe usa din dos. In ce conditii, asta nu stim. Acuzatia lui Becali vine la modul urmator: daca noi te-am lasat sa traiesti tu de  ce nu ne lasi?

Nu cunosc si nu vreau sa intru in “bucataria ” fotbalului de la noi.Toata povestea  nu tine cont de  minima morala.Exista lege  si justitie pentru a  demonstra  faradelegile.Daca ele sunt. Dar a  veni  cu astfel de reactii  josnice ce privesc viata unui om  este prea mult.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
A NIGHT AT THE OPERA: Giacomo Puccini’s Feast for the Senses The Romanian Way

Last month, I had the opportunity to see the only Puccini opera which I hadn't ever seen yet performed live...

Închide
54.167.199.134