caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Șoapta pietrei

de (13-12-2010)
2 ecouri

Izvorul Sissi – Ion Dimitriu-Bârlad (1890-1964)


Durerea unei mame…. Înlăcrimată, se prelinge din inima acesteia, smulsă din piept de moartea fiicei sale.

“ Închinat scumpei mele copile, Sissi Stefanidi ”

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Stefan N. Maier: (13-12-2010 la 22:49)

    De cate ori nu m-am jucat, copil fiind, la poalele acestei statuete inspirat asezata in calea unui plapand izvor! Deliciul porumbeilor si al vrabiutelor, al copiilor, statueta se afla si azi in Cismigiu, in locul pe care-l numeam „La Buturuga” – unde am baut primul Ci-Co din viata mea, unde adoram sa merg cu parintii si mai tarziu cu Bogdan, cu Bebita, cu Mircea…

  • Paulina Eliza Duta: (16-12-2010 la 15:08)

    Asa este! Locul trezeste nostalgii fiind plin de lumina si de viata.Copii la joaca, bunici la plimbare sau ascultand orchestra din foisorul aflat in apropierea statuii, porumbei si vrabii ciugulind lacomi firimituri de paine, vanzatori ambulanti, saltele elastice cu trei lei la 5 minute de topaiala( in locul „Buturugii”)…viata Cismigiului se concentreaza aici. Nu-mi pot imagina acest loc insa fara Sissi si izvorul ei.
    Si este interesant de mentionat ca autorul statuii, o personalitate artistica deosebita a acelor timpuri, a fost bunicul Margaretei Paslaru.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.142.144.40