caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: O, brad frumos!

de (20-12-2010)

Mi-a însoţit copilaria aducând prospeţimea şi eternitatea verde a pădurii în mijlocul oraşului de câmpie. L-am împodobit cu zeci de globuri, multe dintre ele păstrate de pe vremea bunicilor. Era martorul tăcut şi discret al lui Moş Crăciun… Bucuria de a-l avea aproape se împleteşte cu speranţa, dragostea, bunătatea, iertarea…Nici-un alt copac nu are o influenţă atât de pozitivă asupra spiritului uman, mai ales în aceste frumoase zile de iarnă.

“ O, brad frumos !, O, brad frumos ! Cu frunza neschimbată, Mă mângâi şi mă faci voios / Şi mă-ntăreşti îndată…”

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Rămas bun, Moş Crăciun !

În fiecare an Moş Crăciun era aici, ascultându-ne cântecele, amuzându-se de stângăciile noastre şi deşertând-şi sacul cu surprize. Era o...

Închide
3.133.159.224