caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Umanitare



 

Sunt căutate rudele lui Ciprian Roşu, decedat la Tempe, Arizona la data de 12 ianuarie 2011

de (10-2-2011)

În ziarul american Arizona Central a apărut un anunţ referitor la Ciprian Roşu (30 de ani), decedat la data de 12 ianuarie 2011, la Tempe- Arizona. Trupul neînsufleţit se află la Harper Funeral Home, telefon 602 234 3961.

Doamna Carmen Maghiar a sunat la Harper Funeral şi a aflat că se caută membrii de familie ai decedatului.  În urma acestui demers,  a adresat o scrisoare pastorului Petru Lascau din Arizona care a publicat informaţiile in data de 7 februarie 2011.

http://lascaupetru.wordpress.com/2011/02/07/il-cunoasteti-pe-ciprian-rosu/

După o lună de zile de la deces încă nu s-au găsit rude ale decedatului şi nici nu au apărut informaţii suplimentare. Probabil că Ciprian Roşu nu a avut rude în SUA, iar cele din România nu au aflat despre decesul acestuia.

Cazul a fost semnalat doamnei Janina Cismaru, ataşat cultural şi de presă al Ambasadei României la Washington D.C., cu rugămintea ca ambasada să se implice în soluţionarea acestui caz.

În cartea de oaspeţi deschisă de Harper Funeral Home din Arizona nu există nici un mesaj postat în memoria lui Ciprian Roşu.

Harper Funeral Home a specificat că această carte de oaspeţi va rămâne deschisă până la data de 3 martie 2011.

Anunţul despre Ciprian Roşu se găseşte la adresa:

http://www.legacy.com/obituaries/azcentral/obituary.aspx?n=ciprian-rosu&pid=148312984

Rosu Ciprian, 30 of Tempe, AZ, passed away January 12, 2011. If you have any information regarding this person please contact Harper Funeral Home 602-243-3961.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Apel în favoarea deținuților politici de la Tiraspol – Ilie Cazacu și Ernest Vardanean

Asociaţia Promo-LEX îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu situaţia tot mai dramatică a celor 2 deţinuţi politici Ilie Cazacu –...

Închide
3.145.16.90