caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII : Copilărie

de (7-3-2011)
2 ecouri

Hello, little princess!

După câteva ore de așteptare, „prințesa noastră” a ajuns față în față cu Cinderella (Cenușăreasa). Emoționată, s-a îndreptat spre ea, să îi ceară un autograf…Cinderella a întâmpinat-o cu „Hello, little princess!”  S-a întors spre mine și m-a întrebat nedumerită „De unde știe Cenușăreasa că sunt o prințesă? „

Pentru o clipă uitasem cu toții că ne aflam în Magic Kingdom…unde visele devin realitate, indiferent de vârstă….

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • CC Ficu Shlomovici: (7-3-2011 la 21:29)

    Da mai Ficule, mai, cum ar putea sa fie altfel decit cum trebuie sa fie. Nu se poate explica cum de Cenușăreasa a ghicit-o pe mica prințesă. Dar cum s-ar putea explica ca toti, in toata omenirea, suntem la fel de inzestrati cu minunatia aceasta omeneasca? Chiar daca numai unul dintre noi este ranit nu ne vom lecui niciodata. Fie ca ziua in care vom intelege aceasta privinta sa se apropie inainte de alte cele.

  • Natalie: (8-3-2011 la 01:06)

    It’s just magical! My favorite songs to teach are Disney songs. I imagine this little sweetie loves them, too. „Once Upon a Dream” we all desire to live in the „magic kingdom.”



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.17.28.48