caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

Prin noi înşine!

de (13-3-2011)
1 ecou

Domnule presedinte,
Aveti in fata dvs si a colegilor din conducerea PNL proba faptului ca atentionarea mea din ianuarie a.c. a fost corecta. Stategia pe care ati ales-o s-a dovedit gresita. Ati sperat ca prin alianta cu PC veti cistiga acea iluzorie paritate cu PSD in cadrul USL, ca veti bloca ascensiunea PSD in preferintele electoratului si va veti asigura candidatura la presidentie cind va sa vina, in 2014 sau mai devreme.
Iata ca balastul PC ne trage la fund ca imagine in urma verdictului final in privinta lui Dan Voiculescu. Evident, un final asteptat si totusi ignorat ca impact de catre dvs. Spuneam la inceputul lui ianuarie ca vom osteni sa explicam propriului electorat de ce o facem, de ce alianta, de ce sustinerea lui Voiculescu, in loc sa ne exprimam propriile programe si solutii. Si suntem abia la inceput. Daca ne incapatinam sa mergem pe acelasi drum, nu vom conteni sa facem decit acelasi lucru, din nou si iarasi de fiecare data cind un comunicator al PNL va fi intr-un studiou de stiri. O sarcina ingrata si fara prea mari sorti de izbinda. Vom ajunge exact ca PD sa trimitem la televiziuni doar „vuvuzele” capabile sa sustina orice aberatie, doar pentru ca este comandata de la virf. Cu siguranta nu ma voi numara intre acestia si sunt convins ca nici alti colegi, care altfel ar avea ce sa spuna.
Domnule presedinte,
Aliantele s-au nascut moarte, erau contra naturii. PC este Dan Voiculescu + Antene, orice am incerca sa sustinem, iar Dan Voiculescu este 0, iar Antenele sunt 0+, tot un fleac. PSD, adversarul nostru ideologic, se canibalizeaza intr-un conflict intern, care (sper) va fi de durata. La fel si PD-ul, si-i doresc succes.
Domnule presedinte,
Abandonati aceasta strategie! Nu avem nevoie nici de PC, nici de PSD si, Doamne fereste, nici de PD! Toate compromise si compromitatoare. Putem sa cistigam singuri. Putem sa fim verticali si puternici pentru ca suntem diferiti. In bine. Putem fi convingatori daca vrem.
Este sfatul meu pe care vi-l ofer cu cea mai mare sinceritate. Nu doresc nici o demnitate in partid si asa cum v-am promis, nu voi mai candida in 2012. Nu doresc decit binele PNL pentru ca sunt convins ca in felul asta nu doresc decit binele romanilor.
Cu prietenie,
Raymond Luca
Senator

Ecouri

  • Romeo Iulian CIOCANEA: (15-3-2011 la 07:55)

    Care va sa zica am cam avut dreptate in comentariul meu de acum cca 2 luni. Spuneam atunci ca din pacate in PNL sint destui oameni a caror actiuni si mod de gindire sint guvernate de mentalitatile comunisto-bolsevice. Las la o parte faptul ca la vremea aceea am fost inteles gresit sau mai exact nu am fost inteles deloc si ma intreb cum va fi posibil ca PNL-ul sa treaca peste aceasta „cumpana”. Raspunsulmeu proagmatic dar din pacate prea facil este : selectia si reconfirmarea ca membri PNL doar a celor care cu adevarat gindesc si actioneaza in spirit liberal. Eu cred ca simplul fapt ca parintii si/sau bunicii celor ce aspira la statutul de membru al PNL au fost liberali sau sustinatori ai liberalilor inainte de bolsevizarea Romaniei nu ar trebui sa fie un criteriu de selectie nci in ruptul capului. Ba eu as merge chiar mai „adinc” si as spune ca nu ar trebui sa existe in PNL nici macar un membru care a fost in regimul comunisto-bolsevic simplu membru de partid al PCR/PMR. Astfel de oameni nu pot fi catalogati decit ca „oportunisti” al caror singure interese si doctrina este doar banul si traiul usor si imbelsugat indiferent de motivatiile si scuzele (chiar si lacrimogene)pe care acestia le invoca. Desigur, in virtutea traditiei de a fi mereu „contrat” o sa-mi aduceti nenumarate contra argumente. E bine totusi de luat in calcul ca in orice organizatie corporatista, ideologica sociala cea mai mare importanta o are calitatea „biologica” si nu cantitatea. Nu cred ca s-a uitat atit de repede ca in Decembrie ’89 in rindurile PCR erau peste 4 milioane de membri. Iar ceea ce a insemnat PCR-ul si membrii sai pentru Romania si romani nu vom uita prea curind



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
8 Martie

Mărturisesc că nu am fost niciodată un fan al Zilei Femeii. Probabil că mi se trage din şcoală, când ne...

Închide
18.189.193.172