caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Turneul corului de copii şi tineret “Allegretto” în Israel

de (5-4-2011)

În luna aprilie 2011, Institutul Cultural Român de la Tel Aviv în colaborare cu Reprezentanţa Bisericii Ortodoxe Române la Ierusalim şi Fundaţia Allegretto prezintă o serie de concerte pentru cel mai tânăr public din Israel, susţinute de corul de copii şi tineret „Allegretto”.

Corul „Allegretto”, printre cele mai cunoscute din România, promovează tinere talente muzicale prin programe educaţionale şi turnee în ţară si în străinătate. Repertoriul cuprinde piese muzicale diverse, culese din diferite ţări ale lumii. Pentru turneul din Israel au fost selecţionate inclusiv piese în limba ebraică, care urmează a fi interpretate de 14 copii şi tineri cu vârste între 9 şi 22 de ani, sub bagheta prof. Adriana Codreanu.

Programul concertelor:

– 7-9 aprilie, Eilat, în cadrul Festivalului-concurs internaţional „Red Sea Joys”

– 11 aprilie, ora 20:00, Centrul Cultural „Ramat Eshkol” din Ierusalim. La spectacol vor asista oficialităţi din primărie, membri ai corpului diplomatic, reprezentaţi ai Conservatorului din Ierusalim. Eveniment realizat în colaborare cu Primăria Ierusalim (Biblioteca Muzicală “Rose”).

– 13 aprilie, ora 8:30, “Heichal HaTarbut” Rishon LeZion, în cadrul evenimentului anual “Ha´irua Mukdash Le´iria”. Eveniment realizat în colaborare cu Primăria Rishon LeZion.

– 14 aprilie, ora 18:00, Netanya, sala „Beit Yohanan”. Concertul va cuprinde un recital susţinut de corul “Allegretto” şi de corul de copii “Nitzan” din Netanya. Spectacolul se va desfăşura în prezenţa staff-ului ICR Tel Aviv, a d-nei primar Miriam Feierberg-Ikar şi a E.S. Edward Iosiper, ambasadorul României în Israel. Eveniment realizat în colaborare cu Primăria Netanya.

Mai multe informaţii despre Corul „Allegretto”: http://www.allegretto.ro/.

Mai multe detalii sunt publicate pe site-ul ICR Tel Aviv: http://www.icr.ro/tel-aviv/.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
18.220.154.41