caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Jurnal Cultural



 

Dan Puric la Pitești

de (10-4-2011)
1 ecou

În urmă cu  şapte luni, în octombrie 2010 , Teatrul Naţional Bucureşti   aducea la Piteşti  spectacolul Sinucigaşul, de Nikolai Erdman, în regia lui Felix Alexa, cu actorul Dan Puric în rolul principal, care avea să se joace pe scena Casei Sindicatelor.

Săptămâna trecută , pe 6 aprilie, actorul Dan Puric a revenit,  cu intenţia de a susţine  la Piteşti conferinţa „Despre martiri”.

Intrarea liberă a creat aglomeraţie iar sala  Casei Sindicatelor a devenit neîncăpătoare, foarte mulţi argeşeni nereuşind să mai intre  în sală.  Discursul  în  faţa auditorului  a avut  un subiect de interes major   ,, Experimentul Piteşti”.

Cu această ocazie, cei interesaţi au putut achiziţiona contra cost DVD-ul documentarului despre inchisoarea politica de la Pitesti, ” Demascarea”, in regia lui Nicolae Margineanu si cartea „Pitesti” .

Evenimentul a fost organizat de Fundația Sfinții Închisorilor, în colaborare cu Consiliul Județean Argeș, cu Centrul de Conservare și Păstrare a Patrimoniului Cultural Argeș.

Ecouri

  • Petru Clej: (13-4-2011 la 13:38)

    Succesul de care se bucură unul ca Dan Puric e o explicație parțială a situației în care se află România azi. Mă refer la succesul lui Dan Puric în general și nu la tema dată, perfect legitimă, dar pe care ar putea s-o prezinte alții decât național-ortodoxistul Dan Puric.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
MIHAIL SEBASTIAN ŞI EVREII (2)

De două mii de ani... prezintă o situaţie unică, în istoria literaturii române, din cauza circumstanţelor explozive, rezultate din combinaţia...

Închide
18.116.62.45