caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Planeta noastră

de (17-4-2011)

Un proiect interesant Behind the Seeds pus în aplicare în Centrul Epcot – Orlando, Florida.

Scopul inițial al acestui proiect a fost producerea de legume, fructe proaspete şi peşte pentru numeroasele restaurante care se află în Epcot. În timp însă, proiectul a demonstrat tehnici care ar putea fi folosite în agricultură, în orașe și zone deșertice.

În esenţă, ideea este de a găsi și a implementa modalități de cultivare a legumelor și fructelor în locuri unde pământul este sărac sau lipsește cu desăvârșire. În serele Centrului Epcot, legumele și fructele nu sunt plantate în sol, fiind utilizate metode în întregime hidroponice, tehnologie folosită în Grădinile Suspendate din Babilon cu peste 26 de secole în urmă, bazată pe cultivarea plantelor într-o soluţie bogată în nutrienți.

În fotografia prezentată, dovleci de mărimi respectabile cresc suspendați.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Confluente culinare

O reteta simpla, festiva ce are in vedere dezlegarea la peste si rigorile de stil Kosher in perioada primaverii ebraice

Închide
3.17.79.60