caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Oficiali europeni în vizită la Pata Rât

de (7-6-2011)

Grupul de Lucru al Organizaţiilor Civice (www.gloc.ro) iniţiat de Asociaţia Amare Prhala şi Fundaţia Desire din Cluj, compus din organizaţii rome şi nerome, experţi în politici sociale din România şi din străinătate, organizează o vizită de lucru în zona Pata Rât din Cluj, în data de 10 iunie 2011 cu tema “Getting closer – EU strategy for the Roma and local realities“.

La eveniment participă câteva zeci de oameni politici din străinătate și din România, dar și reprezentanți ai unor asociații din țară și Europa.

Evenimentul de o zi începe la ora 10.00 cu vizita oaspeţilor la familiile care locuiesc în condiţii precare la marginea oraşului, în apropierea rampei de gunoi: „locuinţele sociale” din Pata Rât, vechiul Pata Rât / „Dallas” şi strada Cantonului. La conferinţa de presă cu începere de la ora 11.30, la sediul Fundaţiei pentru Ajutorarea Familiilor din Pata Rât vor participa Fotis Filippou (Amnesty International, London), Isabela Mihalache (European Roma Rights Center Budapest), Yesim Oruc (United Nations Development Program), Alexandros Tsolakis (DG Regional Policies, European Commission, Brusseles) şi Enikő Vincze (Fundaţia Desire, gLOC).

De la ora 11.45 se demarează forumul social cu o agendă pe care o găsiți în ataș. Deși avem confirmări de participare de la primărie, încă nu am aflat cine mai exact va participa la vizita oficialităților europene,

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Partidul Comuniștilor pe primul loc, dar AIE deține în continuare majoritatea voturilor

Rezultatele finale de la alegerea consiliilor municipale și raionale din Republica Moldova - votul politic - arată că Partidul Comuniștilor...

Închide
3.149.239.110