caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

SPORT

de (22-8-2011)

Desprinderea lui Icar

Innsbruck. O privelişte de neuitat. Urmăresc pregătirile minuţioase ale unui Icar. Un amic, cu piciorul în ghips îl ajută, atenţionând asupra anvergurii aripilor pe oricine doreşte să se apropie de platformă.

Desprinderea de pământ în drum spre cer mi se pare suprema declaraţie de dragoste oferită zborului. Momentul în care umbra gravitaţiei se prelinge ca plumbul topit , rămânând, preţ de un suspin, suspendată de călcâie .

Icar se înclină uşor, în semn de salut şi se topeşte în zare alături de alţi zburători. Deltaplane, parapante, aeroplane… Sunt un spectator fascinat.  Oamenii muntelui au devenit păsări…

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.146.35.203