caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

CIRCULAŢI, VĂ ROG !

de (29-8-2011)

Doi cai putere-“Varianta scurtă” de a străbate centrul vechi al Salzburg-ului-

30 de minute şi 20 E

Un bărbat mustăcios îmbrăcat în costum popular tradiţional ne face semn prietenos să ne îndreptăm spre prima trăsură aflată într-un şir perfect aliniat ca la paradă. În spatele acestuia remarc găleţile cu apă…aliniate şi ele. Un ultim “lustru” dat bidiviilor ale caror coame aurii sunt ţesălate energic şi totu-i pregătit în aşteptarea turiştilor. Cu delicateţe trăsura ocoleşte pe unii gură-cască aflaţi în drum.

Pe tot parcursul vizitiul va puncta obiectivele întâlnite. Bazându-mă  doar pe engleza succintă a acestuia mă mulţumesc cu puţinul pe care-l primesc. Stându-i alături  voi face o mulţime de fotografii… de sus. Cei doi cai din rasa Haflinger, mamă şi fiu vor demonstra o armonie perfecta cu maşinile şi autobuzele care străbat străzile la o oră de vârf a unei zile obişnuite de vară. Nu se aude nici-un claxon, nici-o voce ridicată în trafic, doar zgomotul copitelor pe caldarâm.

Iată-ne trecând pe lângă Sternbräu, una dintre berăriile celebre având o vechime de aproape 600 de ani…În 1777 Motzart a trecut şi el pragul acestui local unde a petrecut deseori. În prezent aici au loc spectacole de teatru şi cabaret alături de specialitatea casei “ Sound of Music Dinner Show”….

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
54.173.221.132