caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

„Vom continua greva foamei până vom primi banii”

de (31-8-2011)

Patronul dat dispărut de autoritați

Luni, Daniel Ţecu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Româneşti din Europa (FADERE) a stat de vorbă cu Antonio Román Jasanada, primarul localității Guadalajara și cu viceprimarul Juan Antonio De Las Heras Muela cu scopul de a găsi o soluție pentru români.

Temându-se de starea sănătații lor, primăria a dat ordin ca zilnic să l-i se facă o probă în urma căreia să hotărască dacă vor trebui internați sau nu.  De asemenea, s-a dat ordin serviciilor sociale să studieze situația familiară a greviștilor, iar în cazul unor nevoi urgente,  acestea vor fi rezolvate.

Noi nu avem nici o datorie față de vreo firmă care prestează servicii pentru primărie. Dar văzând această situație, am reziliat contractual cu firma în cauză si am blocat ultima plată pe care o avem de făcut către ea. În ciuda acestui fapt, noi nu putem oferi acești bani celor disponibilizati, doar în urma unei decizii judecătorești. Noi recomandăm greviștilor să acționeze în judecată aceste firme. Acestea sunt precizările conducerii primăriei locale din Guadalajara.

“Bănuiesc că îi place cum muncim și nu comentăm, că nu ne cunoaștem drepturile și mai ales ne este frică. Dacă comentăm ne dă afară”,  declara unul din românii aflați în grevă. Patronul spaniol nu s-a pronunțat, acesta ramâne de negăsit, biroul firmelor pe care le conduce fiind virtual.

Disponibilizații au specificat că nu vor renunța la grevă până nu iși vor recupera banii și intenționează să îi aducă in fața primăriei pe toți cei aproximativ 100 de foști angajați români ai firmei Breogan, fiecare dintre ei fiind înșelați  de acest patron.

Presa FADERE

—————————————————
Daniel Tecu Presidente FADERE
Tel: 0034 60 60 60 660 0034 60 60 60 626 0040 769 165 789 adanvideo@hotmail.compresedintefadere@gmail.com www.fadere.org

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.145.152.242