caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica O Fiertura pe Zi



 

Despre Elena în general

de (17-9-2011)
2 ecouri

Profetul şi modelul Helene


Ecouri

  • lucia simion: (18-9-2011 la 03:51)

    Iata ca si dupa 4 luni de la inchiderea expozitiei tematica este mai actuala ca oricand si interesul vizitatorilor site-ului deasemenea .

  • lucia simion: (18-9-2011 la 09:05)

    Super interesant proiectul dvs. cu ” O FIERTURA PE ZI ” – Pe multi chiar ii arde fiertura se cunoaste din vehementa cu care ” improsca venin din pix ” ,nu ca nu le-as respecta opinia ca m-am saturat de 40 ani de ” unanimitate ” ,dar „Dati Cezarului ce este al Cezarului ,si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu.” Acesta este raspunsul dat de Iisus in momentul in care fariseii se hotarasera sa-l prinda cu vorba,cum zice Biblia;cu alte cuvinte sa afle care este atitudinea sa cu privire la datoria fata de autoritatile politice ale vremii.
    Spunea odată, un om de cultură, că marele nostru păcat, al românilor, este că, 22 de milioane de suflete, ne considerăm „soliști”. Că nu prea știm să ne respectăm valorile, să facem diferența dintre maeștri și mânecuțe, că ne unim doar la ananghie, în rest, povestea cu capra vecinului funcționează și astăzi, perfect.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
18.117.196.217