caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

AUR DE TOAMNĂ

de (1-11-2011)
1 ecou

Toamna în Paris-Parc de Bagatelle-


O clipă de extaz într-o frumoasă zi de toamnă pariziană.  Se simte suflarea rece a vântului prevestitor de ploaie. Sub un soare din ce în ce mai distant culorile toamnei atrag priviri şi răscolesc amintiri. Parcul de Bagatelle a fost transformat într-o grădină botanică prin talentul deosebit al lui Jean Claude Forestier (1905). Admirator al impresioniştilor şi apropiat al lui Monet, Jean Claude Forestier  s-a inspirat din stilul acestora oferind aici fiecărui anotimp spaţiu şi neîngrădire pentru interpretarea  partiturii sale din fascinantul recital al culorilor.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Natalie: (7-11-2011 la 04:54)

    All I can say is WOW!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
44.206.227.65