caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Umanitare



 

Ajutaţi un tânăr medic să salveze vieţi!

de (30-10-2011)
1 ecou

Cătălin Sandu, 25 ani, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”,  Facultatea de Medicină Generală promoția 2011 este colegul și prietenul nostru care trece prin cel mai greu examen. Are nevoie de noi, de ajutorul nostru, al tuturor.  Financiar și moral.  Acum.

Veştile bune pentru Cătălin vin din Germania – o clinică din Freiburg are o mare experienţă în tratarea acestei patologii UNICE  la noi în ţară  ( sarcom intraabdominal – tumoră desmoplazică).

Cătălin este un tânăr medic ce a muncit enorm pentru a deveni capabil să salveze vieţi. Familia lui Cătălin şi noi, toţi cei care ţinem la el vă cerem sprijinul pentru a putea suporta costurile tratamentului, pentru ca acesta să se efectueze în timp util pentru a ni-l reda pe colegul şi mai ales pe prietenul nostru “Cătă”!

Pentru donații exista aceste conturi pe numele tatălui, Unga Răducu, BCR, sucursala Titan:

EURO:
RO03RNCB0079124149020002
DOLARI:
RO46RNCB0079124149020004
RON:
RO30RNCB0079124149020001
GBP:
RO62RNCB0079124149020007

SWIFT: RNCBROBU (valabil pentru ambele conturi)  BANCA: BCR, B-dul Basarabia, Nr. 156, Sector 3, Bucureşti

În urma mobilizării a peste 250 de prieteni şi colegi, cazul lui Cătălin Sandu a fost mediatizat prin diverse mijloace (ziare, reviste, meciuri de fotbal, postere, oameni de media, flash-mob în Piaţa Universităţii).

Un cititor al revistei Acum.TV care ne-a atras atenţia asupra acestui caz menţionează faptul că medicii de la Clinica de Oncologie Fundeni sunt neputincioşi după ce o primă intervenţiechirurgicală a fost sortită eşecului. Singura şansă de a-i salva (sau măcar prelungi) viaţa acestui tânăr este operaţia urgentă în Germania, operaţie care costă 200.000 EUR.

Clinica îl va primi numai dacă se strâng toţi banii.

Accesând link-ul http://drcatalinsandu.wordpress.com/ în colţul din dreapta al imaginii apare o mică fereastră în care este comunicată acoperirea a 70% din suma necesară lui Cătălin.

O contorizare în care se află viaţa unui tânăr şi fericirea unei familii ! Sperăm cu încredere în faptul că mai există resurse de altruism  faţă de semenul nostru  greu încercat în aceste momente!

Să te întorci sănătos din Germania, Cătălin !

Ecouri

  • Dan Petre: (1-11-2011 la 06:33)

    Domnule Maier, va multumesc foarte mult pentru mediatizarea strigatului de ajutor pentru Catalin.

    Eu cred cu tarie in solidaritatea umana in fata suferintei, dincolo de orice frontiera si in astfel de momente orice banut si orice gest conteaza.

    Din ultimele informatii primite, se pare ca medicii din Germania ne dau motive de optimism: sunt sanse mari de reusita pe termen lung a operatiei.

    Sa auzim numai de bine!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Sunt românii proşti?

O ştire a cutreierat şi emoţionat România, zilele trecute, însă, fiind destul de complexă şi difuză, nu a scos imediat...

Închide
3.236.226.100