caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Reportaj



 

O inedită manifestare cultural-sportivă în organizarea CS CFR Iaşi

de (30-10-2011)

Clubul Sportiv CFR Iaşi, în parteneriat cu Fundaţia Sportului Ieşean, FR Box, Asociaţia Judeţeană de Box Iaşi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi şi CSŞ ” Unirea Iaşi ” a organizat şi în acest an ediţia a XI-a a turneului de box – „Memorialul Iosif Mattes”.

Vineri , 21 octombrie, restaurantul „Palace Café”  (manageri: Doru şi Andrei Andronache) a găzduit conferinţa de presă de deschidere a competiţiei, în sală fiind prezenţi printre alţii Cristian Topan – preşedintele Uniunii Caricaturiştilor din România, Eduard Mattes (fiul regretatului Iosif Mattes, venit special din Israel pentru această manifestare şi care este însoţit la Iaşi de unul dintre fiii săi), arbitri, antrenori şi sportivi din lumea boxului, iubitori de grafică, rondeluri şi epigrame, reprezentanţi ai mass-mediei locale şi naţionale.

A fost de fapt o manifestare inedită organizată de clubul sportiv CFR Iaşi, deoarece în cadrul manifestării a avut loc şi vernisajul expoziţiei de caricatură cu tematici din box şi K 1 a lui Eduard Mattes şi a bucureşteanului Cristian Topan, cu expunerea şi lecturarea epigramelor lui Andi Ceauşu (din Israel), dar şi lansarea cărţii „Lumea pe clape de rondel” a dr. Sorin Cotlarciuc, ambele momente fiind mult apreciate de publicul prezent.

Box-Autor: Cristian Topan

Andi Ceausu-epigrame

Participantii la Memorialul de box "Iosif Mattes"

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Viața ca un bistrou

Restaurantul ca un spatiu închis, simbol al unui univers de răscruce unde clienţii nu vin numai pentru a mânca, pentru...

Închide
54.225.24.249