caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

PODURI

de (6-12-2011)

Venetia – Podul Rialto

Podul Rialto este cel mai vechi dintre cele patru poduri care traversează Canalul Mare venetian. Podul se compune din două rampe înclinate cu un rând de magazine tipice veneţiene de fiecare parte, acoperit dar deschis spre exterior pe ambele părţi. De-a lungul istoriei, comerţul şi întreaga animaţie a Veneţiei s-au concentrat aici. În această zonă se găseşte Piaţa Rialto, construită în secolul XI şi care a oferit o mare importanţă economică acestei zone. Aici s-au concentrat ateliere şi pieţe de desfacere de aur, ţesături şi mirodenii. Dincolo de aspectul economic, o plimbare cu gondola pe sub podul Rialto este cel mai romantic vis al multor indragostiti din intreaga lume.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
18.119.139.50