caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

FOTOGRAFII VECHI

de (14-12-2011)
2 ecouri

Fotografie realizată în 1902 pe hârtie fotografică, caşerată pe carton, sub formă de carte poştală, în vestitul atelier fotografic Sébah & Joailier din cartierul european Péra, din Constantinopol (vechea denumire a oraşului Istanbul), ai cărui fotografi erau atestaţi ca „fotografi ai curtii regale a Prusiei”.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.


Ecouri

  • Tania Iancu: (15-12-2011 la 07:44)

    Doamna din poza este tante Clementine, matusa bunicii mele. Familia ei se mutase de la Braila la Constantinopole, pentru ca, fiind „supusi turci” (Braila fusese raia turceasca pana in 1829 iar apoi primise statut de porto-franco), au avut posibilitatea sa aleaga sa plece in Turcia.

  • Andrea Ghiţă: (15-12-2011 la 10:40)

    Precizarea e foarte bine venita. Cat de frumoasa si senina e tanara din fotografie! Ce mult inseamna atunci sa mergi la fotograf! Era un eveniment pentru care te imbracai, te coafai, iti creai o imagine pe care, fotograful, la randul lui, il punea in scena cum se cuvine.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.15.147.53