caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Marturii



 

Așteptăm mărturiile dumneavoastră din lagărele din Transnistria

de (18-1-2012)
1 ecou

Îi rugăm pe supraviețuitorii lagărelor din Transnistria, din perioada 1941 – 1944 să ne împărtășească amintirile lor de atunci. Îi rugăm și pe urmașii acelora deportați să ne împărtășească amintirile transmise în timpul vieții de rudele lor decedate.

Vă rugăm să ne scrieți pe adresa editor@acum.tv.

Ecouri

  • Bergman Pepi: (19-1-2012 la 06:08)

    In afara de ce v-am scris despre pogromul din Iasi , pot sa va mai spun despre 2 frati de-ai mamei mele – unul de 18 si respectiv 14 ani – care au fost bestial omoriti in inchisoare la Ribnita . Unul din foarte putinii supravietuitori ( profesor in Cernauti ) ne-a povestit ca li se dadea sa manance linte mucegaita , drept urmare cei ce au supravietuit masacrului erau paralitici de picioare – profesorul ce a fost la noi acasa pt. a ne povesti ultimele clipe a fratilor mamei , mergea ajutindu-se de 2 cirje.Inainte de a se retrage nemtii deschideau celulele si-i inpuscau pe cei ramasi in viata ; cei ce au supravietuit au fost cazuti printre cadavre si toate astea cu 1 ora inaintea intrarii trupelor rusesti.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Despre gândirea pozitivă

Esther Hicks "Nu există limite pentru cel care dorește să realizeze CEVA!"

Închide
18.208.203.36