caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Gastronomie si Stil



 

Romanian Mixed Grill

de (12-2-2012)
2 ecouri

Ma incanta de fiecare data cand cititorii imi scriu si imi sugereaza retete, idei legate de arta culinara. Propun tuturor celor interesati sa-mi trimita sugestii, impresii personale legate de restaurantele vizitate (negative sau pozitive, cu fotografii). Rubrica Gastronomie si stil apartine cititorilor in primul rand. Un dialog deschis pe teme gastronomice devine o noua modalitate de comunicare.

Am primit de la un cititor, Nini Moldovan o imagine reusita a unui gratar compus din cotlet de porc, mititei, carnati ardelenesti cu garnitura de cartofi la cuptor in smantana si gogosari murati.

Nini imi mentioneaza ca secretul gustului gratarului il constituie lemnul de fag si focul stropit cu vin.

Ecouri

  • itzhak bareket: (11-3-2012 la 16:50)

    …mi-a lasat gura apa , dar nu-i cuser…cunosti un paleativ valabil si pentru evrei ?…LA RESTAURANTUL LUI SULEM GRINBERG ,STRADA LECA ,BACAU ,SE INCEPEA CU MTITEI, FICATEI,FUDULII,GRASITE ,PATRICIENI,ANTRICOT-toate servite pe discuri de lemn , stropite cu vinurile de rigoare ,dupa care ,creier la capac , si in sfarsit , cafele ,trigonuri ,sareilie , alune americane , bere si liker dr inalta clasa . pofta mare!

  • florin predescu: (11-3-2012 la 23:01)

    Eu as spune ca evreii au dus multe bucate romanesti in lume- la NY si la Miami in restauantele esteuropene intalnim Romanian Pastrami, Romanian Tenderloin, si Poor Man Caviar (salata de vinete). Sa nu uitam ca turcii au inventat bagelurile, insa evreii le au dus in lumea intreaga de la Viena pana la NY. Din pacate spiritul omului de restaurant tine de talent, de dedicatie si de multe altele. Nu orice jmeker poate si conduce un birt.
    In prezent totul tine de executie corecta, marketing si respect fata de client.
    calitate dai, calitate ai!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Naveta cu bicicleta pe ger și viscol în „Epoca de Aur”

In primavara anului 1976 ne-am trezit cu vizita unui capitan de militie, pe nume Dascalu, o matahala de om fara...

Închide
3.137.171.121