caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Doza zilnică de adrenalină

de (12-4-2012)
5 ecouri

Ecouri

  • George Petrineanu: (13-4-2012 la 05:28)

    Cu parere de rau, probabil ca nu am simtul umorului (la el acasa) dar acest filmulet m-a dezgustat. Nu stiu de gluma.

    Ma multumesc cu realitatea. Azi dimineata citeam despre sentinta unui proces in care era implicat un grup de pustani de 15 care, undeva in Suedia, au maltratat cu suturi in cap pe un om oarecare in varsta de 60 ani pana l-au ucis. Tinerii au primit sentinte reduse (spor de varsta). La varsta lor nu sunt capabili de acte cu adevarat grave; isi iau numai doza de adrenalina.

  • George Petrineanu: (13-4-2012 la 05:35)

    P.S. Singura, din cate stiu, contributie TV care a fost luata in serios si criticata a fost a profesorului Daniel David care si-a luat doza proprie prezentand o versiune a liberului arbitru.
    Lasand gluma la o parte, consider ideea cu ,,doza de adrenalina” ca fiind un cliseu bazat pe un mit fals. Adeseori, e doar o vorba in vant nevinovata. Dar te poti intreba daca in aceasta atmosfera nu sunt persoane care incep sa ignore ca o singura lovitura aplicata unui om poate fi fatala. Ar trebui sa ne distantam mai serios de violenta, uneori (de la caz la caz) chiar si in formele ei ,,inocente”.

  • Uncu: (13-4-2012 la 06:05)

    Am ras copios! Era clar pentru orice novice, inca de la inceput, ca urmeaza o punere in scena. Ideea este provocatoare si inedita. Un „cine-verite”, o „drama” traita „live”. Cascadorii au fost la inaltime. Poate un pic mai putina violenta si mai multe „poante” – de genul alunecarii brancardei din masina de salvare! – nu ar fi stricat. Astept si alte puneri in scena…! :))

  • Ion Ionescu: (13-4-2012 la 07:15)

    @Gh.Petrineanu..” un grup de pustani de 15 care, undeva in Suedia, au maltratat cu suturi in cap pe un om oarecare in varsta de 60 ani pana l-au ucis”

    E vorba de Gothenburg, Carl-Eric Cedvander 61, iar 6 atacatori sunt copiii unor imigranti musulmani din Irak, Siria si Turcia….
    Intrebati „De ce ?” raspunsul unuia dintre ei a fost „It was cool”

  • George Petrineanu: (13-4-2012 la 07:28)

    I Ionescu: da, e vorba de Göteborg. Dar au mai fost si altele, cu numitorul comun ca erau acte pure de violenta neprovocata si care nu vizau vreun avantaj concret din partea atacatorilor.

    P.S. Presa si TV suedeze nu dezvaluie numele si apartenenta suspectilor. Ulterior, daca suspectii sunt dovediti si nu sunt minori, pot aparea detalii despre nume, mai putin despre provenienta. In general nu se face caz de faptul ca faptasii sunt de provenienta straina cu exceptia cercurilor de rasisti, cu care in mod normal nu ai de-a face.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.142.98.108