caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Editorial



 

În România, amenințarea parlamentarilor este considerată oficial un fleac

de (20-5-2012)

Afland cu stupoare ca senatorul Raymond Luca s-a adresat SRI pentru  amenintari, revista ACUM i-a solicitat detalii. Redam in continuare declaratia lui Raymond Luca:

Demersul nostru a fost facut datorita in principal amenintarilor la adresa deputatului Niculae Mircovici (minoritatea bulgara, jud. Timis) din partea unor necunoscuti. Acestia l-au sunat pe celular si au proferat amenintari grave la adresa lui si a familiei sale. Amenintarile au venit dupa ce acelasi deputat a fost amenintat, de data asta pe fata, de catre Doru Braia si Teodor Maries. Amenintarile au avut loc in perioada cind se discuta la comisia juridica din Camera Deputatilor o initiativa de modificare a legii 341 / 2004 (legea recunostintei). Initiativa legislativa il are la origine si pe Teodor Maries si era menita sa produca o diversiune in miscarea revolutionara. Comisia parlamentara, din care facem parte si eu si Mircovici, s-a opus pina in acest moment, cu succes, oricaror modificari. Cu atit mai mult, am fost impotriva oricaror diversiuni grosolane, asa cum au incercat Maries si complicele lui, George Costin, ex-secretar de stat, azi retinut de catre DNA pentru acuzatii grave de coruptie.

In ce ma priveste, eu nu am fost amenintat, nici la telefon si nici in fata, singurul aspect de retinut au fost apelurile telefonice repetate pe timp de noapte, in acea perioada, menite probabil sa-mi creeze un discomfort.

Faptul ca SRI, prin vocea sa supusa, presedintele comisiei de supraveghere a SRI (probabil cu norma de purtator de cuvint la SRI!), considera ca amenitari proferate la adresa unui parlamentar sunt niste fleacuri arata unde am ajuns, adica intr-o fundatura intunecoasa. Un loc in care serviciile secrete stabilesc de capul lor cine si ce reprezinta un obiectiv de siguranta nationala.

Parlamentarii, ca si-asa-i injura lumea, poa’ sa piara, cui ii pasa?

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Marian Lupu se înglodează în euroscepticism şi sfidează principiile UE

Liderul democraţilor a ales calea populismului neprietenos integrării europene. Afilierea la Alianţa pentru Integrare Europeană nu reprezintă o piedică pentru...

Închide
3.81.221.121