caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Invatamant



 

Scrisoare deschisă Ministrului Educației, Cercetării și …. Sportului, Liviu Marian Pop

de (5-6-2012)
34 ecouri

Stimate Domnule Ministru Liviu Marian Pop,

Subsemnatul Teodor Burghelea, in calitate de fost olimpic national la Fizica, absolvent al Colegiului Vasile Alecsandri din Galati (promotia 1993), posesor al unui titlu de doctor in Fizica Sistemelor Complexe obtinut in Institutul de Cercetare Weizmann, Rehovot Israel si actualmente cercetator permanent CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique) Franta, indraznesc sa va adresez in mod deschis o cerere. O cerere de… “reabilitare”.

Nu, nu va cer sa imi acordati in mod retroactiv un alt premiu pentru performanțele mele olimpice trecute decat cele trei volume de literatură rasuflată (Adrian Paunescu, Zaharia Stancu si Dumitru Radu Popescu) inmânate personal de  tovaraşa preşedinte al “Consiliului Culturii şi Educaţiei Socialiste”, Suzana Gadea. Premiul primit atunci l-am apreciat la justa sa valoare şi am facut cu el in trenul Rapid circulând pe ruta Turnul Severin- Bucuresti ceva ce nu pot descrie in paginile unui ziar, fie el si virtual.

Nici nu vă cer sa “reconsiderati” derularea concursului meu pentru postul de asistent universitar la Catedra de Fizica a  Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati soldat cu un eșec total si o umilintă greu de suportat: Profesorul Cosma Tudose m-a acuzat (pe cale neoficiala, adica barfa de la colt) de… fraudă. Lasăm si asta la o parte, ca doar nu o sa ne incrâncenam pentru un fleac – pe mine m-au ciuruit doar, nimic mai mult, iar bietul tată-meu a mai stat vreo cativa ani la pat vazând cum “mă pierd” sub ochii lui. Fleacuri, stiu, n-o  sa ne pierdem vremea cu prostii doar!

Nici sa imi “echivalați” in mod oficial titlul doctoral acordat de Weizmann Institute of Science prin vreo circulară specială nu vă cer. Fiindcă stiu ca la Dvs. există politicieni cu titluri academice si mai rezonante obtinute la “Standford” (SIC!) și fiindcă mai stiu ca procedura de “echivalare” ar dura o eternitate.

Eu, din pacate, nu am o eternitate la dispozitie fiindca muncesc 14-16 ore pe zi, sunt fumator si bautor de cafea neagră – sper sa ma intelegeți.

Eu vă cer ceva mult mai simplu. Vă cer numai sa imi permiteți să ma inscriu la Examenul de Bacalureat din Anul 2013, la sesiunea pentru “Olimpici”. Având in vedere ca la ultima sesiune s-au prezentat mai multi olimpici decat in orice tară europeana (desi rata de promovare a fost doar … 35 %) si având in vedere ca aproape 70% din candidati au fost… sportivi “de performanța”, ma simt indreptatit sa particip in semn de raparatie morala pentru un drept ce nu mi-a fost acordat la timp.

Ma angajez ferm si solemn sa reprezint cu demnitate echipa olimpica a Romaniei, sa redau “Educatiei Gratuite” mandria pierduta!

Am fost un inotator de performanta traversand canalul Sulina de doua ori (o data cu o barca cu vasle, recunosc), am fost campion in curtea scolii la Miuta (eram cel mai rapid baiat de minge), si am castigat competitia pe cartier la tenis de masa invingand 4 oponenti pe jumatate beti, 2 fosti recidivisti pe care bataia din puscarie ii molesise si doua colege de clasa purtatoare de tocuri ce au acceptat sa joace fiindca m-au gasit spiritual.

Doresc astfel sa imi aduc si eu aportul, cu performantele mele sportive remarcabile, la imaginea internationala a Romaniei ca tara “producatoare” de “olimpici”.

Va multumesc anticipat pentru a fi citit acest umil mesaj al unui modest olimpic la Fizica dar … prodigios (si totusi nerecunoscut!) olimpic Sportiv!

Al Dvs., sincer,

 

Dr. Teo Burghelea

 

Laboratoire de Thermocinétique UMR CNRS 6607

Polytech’Nantes

La Chantrerie

Rue Christian PAUC

BP 50609

44 306 NANTES Cedex 03

Ecouri

  • i.nic.bradut verde.: (6-6-2012 la 02:10)

    Felicitari dle Burghelea pentru merite. Inteleg foarte bine cele spuse [si mai ales cele sugerate] de dvs si sunt convins ca asta e adevarul gol. Dar ceea ce se petrece intr-un loc anume in tara nu e in primul rand de resortul vreunui mninistru. Pentru ca asa s-a facut si cu Vlaicu, Coanda, si lista e din pacate foarte lunga. Se pare ca astia suntem noi. Si asta nu o poate scoate un ministru. Stiti bancul cu dracusorul care pazea cazanul unde ii fierbeau pe nemti si carora trebuia sa le dea in cap permanent sa nu reuseasca sa iasa si la cerere este mutat la cazanul cu romani. Aici duce o viata lipsita de griji deoarece la romani era obiceiul [bun pentru Aghiuta] ca imediar ce unul incerca sa ridice capul il trageau ceilalalti inapoi de nu se vedea, saracul, asa ca asta e !

  • Petru Clej: (6-6-2012 la 02:50)

    E ciudat cum fostul politruc național-comunist Nicolae Iuga Brad, care insultă revista ACUM în aproape fiecare comentariu pe care-l trimite, acum face o afirmație critică la adresa TUTUROR românilor: Se pare ca astia suntem noi zice el, dându-și cu firma cap, după ce în mod constant exprimă opinii demagogico-patriotarde.

  • Rodica Grindea: (6-6-2012 la 04:55)

    Formidabil scris articolul, d-le Burghelea! Sunteți de un sarcasm feroce, care este tocmai ceea ce face savoarea și farmecul articolelor și al comentariilor dv. Mai ales că de fiecare dată, ținta săgeților dv. „n-a furat-o”, ci și-a meritat-o cu vârf și îndesat! Toate felicitările și… continuați, că-i frumos!

  • Andrea Ghita: (6-6-2012 la 07:19)

    Îl susţin pe dl. Teodor Burghelea in calitate de fostă „dublă olimpic(a)naţională” la fizică şi „simplă olimpica” natională” la literatura română . Din păcate am făcut înot de performanţă, dar cred că dupa 40 de ani se …prescrie şi pot participa alături de colegul meu mai tânăr la bacul special al „olimpicilor”. Sper să nu ne facem de ruşine promovându-l.

  • Teodor Burghelea: (6-6-2012 la 07:32)

    Desigur, Dna Ghita, trebuie sa ne sustinem reciproc si sa obtinem recunoasterea cuvenita meritelor noastre sportive exceptionale (cele de pe la Fizica, va propun sa nu insistam pe ele ca sa nu iritam clasa politica ce a studiat la „Standford”, ca ne nenorocim toate sansele!). Asa ca participam la Bacul Olimpicilor anul viitor, dar pe Stiinta si Cercetare „Sportiva”!. Si tocmai veni o veste buna! Spune actualul Domn ministru ca s-ar putea renunta la camerele de supraveghere! Uraaa ! Se va renunta la aceasta masura abuziva! Asa ca vom putea trage si noi cu ochiul in jur! Eu am sa trag cu ochiul la inotul Dvs., Dvs. veti putea trage cu ochiul la mine cand voi traversa din nou Canalul Sulina (mai rapid decat ultima oara, fiindca voi inchiria o barca cu motor – ma rog, asta ramane intre noi!) si astfel vom reusi cu brio amandoi, reintregind gloria pe nedrept stirbita a „Educatiei Gratuite”!
    So, deal, we work as a team and we shall become famous!

  • Teodor Burghelea: (6-6-2012 la 07:42)

    Revin fiindca tocmai am realizat sa propun Dnei A. Ghita ca, dupa ce vom trece cu brio Bac-ul sportiv de anul viitor, sa candidam (adica sa ne propunem) impreuna pentru doua functii importante precum cele ocupate de absolventii de la „Standford” fiindca dupa probele sportive le vom merita din plin. Si, impreuna, vom aduce o schimbare! Adica, stimata Dna Ghita, asta e rima zilei ce propun pentru a celebra acest moment unic in istoria patriei noastre, o cloaborare de performanta sportiva ce parea poate imposibila pana ieri!

    „Impreuna Bac-ul pa fluviu il dam,
    Pe malul alalalt il luam,
    La „Standford” diploma ne echivalam,
    Si la ciolan tot impreuna candidam!
    Romania s-o schimbam!”

    Ce spuneti, stimata Dna Ghita, ne angajam pentru … schimbare? Va reamintesc ca tarisoara are nevoie de olimpici „sportivi”, de ceilalti nu sunt prea sigur ce-i drept!

  • Maria Liana Florescu: (6-6-2012 la 10:27)

    Dl. Prof. Burghelea, Articolul dv.este excelent ! Sarcasmul si din pacate adevarul sunt amandoua bine venite. Mica poezioara de mai sus este grozava.
    Voi continua sa citesc si restul articolelor scrise de dv. pe acest sait

    MLF

  • Andrea Ghita: (6-6-2012 la 11:04)

    Domnule Burghelea,

    Cu Bacul pe fluviu ne vom plimba
    Mai exact Dumneata, eu voi inota.
    Diploma pe-un Ford mi-o voi da
    pe cel care tocmai la Stand…o sa stea
    Un lucru va rog a-l preciza
    „Pe ce Romania o vom… schimba?”

  • Teodor Burghelea: (6-6-2012 la 11:13)

    Asa este, Dna Ghita,

    Eu merg cu Bacul,
    Dumneavoastra inotati,
    Este frumos, sportiv si inutil,
    Suntem cu totii deja … ratati,
    Dati spuneti diploma pe un Ford,
    Eu si pe o bere la halba as da-o in pripa,
    Doar sa ma vad cat mai curand cu putiinta…

    Scapat de „Educatia Gratuita”!

  • Andrea Ghita: (6-6-2012 la 11:46)

    Domnule Burghelea

    Poti sa sapi dupa napi
    Poti toti napii sa-i papi
    Apoi sa-mbraci ciorapi peste slapi
    De Educatia Gratuita tot nu scapi!
    Totusi iti propun iata
    (In calitate de fiziciana ratata)
    Sa studiezi Educatia Gratuita
    Pana-i cunosti structura intima
    Iar apoi sa formulezi ecuatia
    prin care sa extragi… Educatia !

  • Rodica Tismaneanu: (6-6-2012 la 14:33)

    Simpatic dialogul rimat intre d-na Andreea Ghita si d-l prof. dr. Burghelea . Nu stiu cat ajuta la IMBUNATATIREA SISTEMULUI EDUCATIONAL IN ROMANIA, daca aceasta a fost cumva intentia AUTORULUI, dar se poate intelege ca adevaratele valori nu ajung prea departe in sistemul existent. Unii oameni chiar se imbolnavesc din cauza acestei injustitii permanente. In rest mi-ar face multa placere sa va insotesc in plimbare, ca o fosta fosta campioana in chimie si in crawl spate si de asemenea pot conduce o barca cu motor…
    Scuzati-mi majusculele puse nepotrivit dar in ebraica nu exista si uit sa le schimb,uneori

  • Cristian Chiforeanu: (6-6-2012 la 14:56)

    Bravo Teo, un articol extraordinar,adevar si energie pura care arde-n carne vie..

  • George Petrineanu: (6-6-2012 la 15:07)

    Domnule autor Burghelea, stimata asistenta,

    M-am gandit sa contribui cu o informatie pretioasa. In Suedia iau bacul de doua ori pe an impreuna cu familia mea si o masina mica, totul cu numai 200 euro. Pentru inca 150 avem acces la paturi, toaleta si dus.

    In afara de asta, de prin 70 in Suedia s-a reununtat la examenul de bacalaureat, scoala primara e de 9 ani si liceul de 3. In loc de bacalaureat absolventii executa petreceri beton cu alcoolemie avansata. Poate asta ar fi o solutie de linistire.

    Media generala a tuturor notelor din liceu (inclusiv sport, lucru manual, sexologie etc) (valori intre 1 si 20) este considerata la admitereaa la facultate. La facultatile foarte solicitate, cum ar fi Medicina la Linköping, se intampla in fiecare an ca un candidat cu media 20 nu e admis.

    Lycka till!

  • Maria Liana Florescu: (6-6-2012 la 18:55)

    In Statele Unite avem un examen care se numeste SAT (Scholastic Aptitude Test sau Scholastic Assessment Test). Un student in clasa a XII-a trebuie sa ia acest examen si scorul de la examen, plus notele din clasele X, XI si XII, plus recomandatii de la profesorii din liceu, se pun intr-un dosar si acest dosar poate fii trimis la diferite universitati pentru admitere.

  • Puiu Paraschiv: (7-6-2012 la 14:10)

    Am asteptat bac-ul, noaptea’ntrega; n-a venit!
    Romanii construisera un pod!
    Apoi turcii, legand un vas dupa altu’

    Eu sunt ministru’ cu socialu’
    da’ n’are nima nevoie
    noroc ca i-a prins pe una, pe altu’
    cu copypastu’ pa ei!

    Am luat o medalie
    la Olimpiada
    da’ m-au prins!

  • Andrea Ghita: (7-6-2012 la 15:04)

    Schimbând tonul ecourilor mele vă anunţ cu satisfacţie că scriitorul, publicistul şi polemistul Laszlo Alexandru, cunoscut şi cititorilor revistei Acum prin articolele sale erudite şi intransigente – doctor în litere şi profesor de italiană la Colegiul Naţional „George Bariţiu” din Cluj – a primit pentru a 12-a oară diploma de excelenţă pentru pregătirea elevilor premiaţi la olimpiadele şcolare. După cum vedeţi Alex continuă, cu îndărătnicie, să sfinţească locul!

  • Silviu Borsanu: (8-6-2012 la 02:27)

    Stimate dle Burghelea, sunt Silviu Borsanu, cel acuzat de toate relele din lume inclusiv de dv. Am citit articolul dv. si am decelat mesajul : aveti cel mai mare IQ din Romania si sunteti urmasul lui Einstein iar romanii nu va recunosc aceasta „exceptionalitate”.
    Eu cred că ar fi suficient – daca aş fi in locul dv. – să mă multumesc cu activitatea de la Centrul de Cercetari din ? …. ori unde şi m-ar interesa mai putin dacă românii invaţa sau nu.
    Dv. nu sunteti un produs al scolii romanesti ? Sau pe timpul comunistilor se facea carte ? Iar acum, ca nu mai e Leonte Rautu si Miron Constantinescu, consaquinii dv., nu mai e cine conduce scoala românească ? Nu va ingrijorati prea mult.
    Va anunţ „oficial” – vorba dlui Tismaneanu – că sunt pline universităţile de occident de olimpici români, inclusiv din USA ! Aşa că nu e cazul să vă îngrijoraţi.
    Nu uitaţi niciodată că sunteţi un produs românesc ce a fost „cumpărat” gratis de altcineva !

  • Teodor Burghelea: (8-6-2012 la 02:53)

    NU, Dle Borsanu,

    Eu nu sunt produsul „Educatiei Gratuite”. Sunt produsul propriilor mele pasiuni, aptitudini si munci istovitoare. Dvs. in schimb ,sunteti produsul tipic al „Educatiei Gratuite”: provincial, ignorant, mincinos, grandoman (nu cumva ati fost si garda de corp a Goldei Meir sau a lui Yasir Arafat?), antisemit.
    Adica exact gunoiul ce trage Romania la fund mai abitir decat o ghiulea.
    Si prin remarca „consaquinii dv” ce doriti sa spuneti? Si, nu ma ingrijorez absolut deloc. Dumneavoastra nu veti fi niciodata in locul meu, in virtutea zicalei „Quod licet Jovis, non licet bovis”.

  • carmen stupariu: (8-6-2012 la 08:33)

    Desi va veti intreba cu superioritate ce caut in paginile revistei Acum, nu rezist, domnule „produs al propriilor pasiuni”, sa nu va felicit atat pe dv cat si pe cea care va acompaniaza in versuri (de ce l-ati mai denigrat pe Paunescu daca versificati cu atata usurinta „pe text”?), pentru pasiunea cu care monitorizati invatamantul romanesc! Al carui produs evident ca nu sunteti nici dv, nici doamna fiziciana ratata si nici altii care dau cu piatra asa, de dragul de a face zgomot. Am o mica nelamurire (nu este nevoie sa ma lamuriti, intreb si eu retoric!): ce v-a casunat frate pe invatamantul nostru daca tot nu va place, daca tot ne urati, daca tot va educati plozii la universitati negratuite, daca v-ati autoeducat (gratuit?), daca painica pe care o papati e mai alba, mai buna si mai satioasa decat a noastra? Nu-i asa ca va intrebati (iar?) ce caut pe aici? De ce nu lasati aceasta revista sa fie una de cultura adevarata, un loc de inseninare a sufletului si de amintiri frumoase a celor care nu urasc romanii si Romania?

  • Petru Clej: (8-6-2012 la 09:17)

    Teo, militianul/securist vrea sa spuna ca esti un tradator pe care dupa ce statul national-comunist a carui sluga a fost te-a educat pe „gratis” (ca si cum parintii tai n-ar fi platit impozite), dupa aia te-au racolat „jidanii” – cum le zice mitomanul Borsanu – si acum francezii. Nu stiu daca imi e doar sila de acest individ sau ar trebui sa-mi fi si mila, la urma urmei e spalat pe creier.

  • Teodor Burghelea: (8-6-2012 la 10:18)

    Desigur, Dna Stupariu, va raspund cu infinita placere, placere ce o veti descoperi si Dvs. citindu-mi randurile, fiindca eu mai si ofer, nu numai primesc.
    Rostul versurilor v-a scapat. Nu este grav, „Educatia Gratuita”, stiu. Eu nu am versificat decat pentru a accentua ridicolul situatiei (ridicol ce va scapa, sunteti atat de sobra in ceea ce scrieti ca ma puneti pe ganduri…): bac de olimpici cu majoritate… neolimpica – adica frauda la drumul mare si … rezultate pe masura, 35 % promovabilitate… Olimpica.
    Daca nu simtiti ridicolul acestei situatii si inca va inflacarati patriotard, cum de ne permitem sa scriem, atunci veti plati pretul traind in tara pe care o meritati…

    Ce mi-a „casunat” pe „invatamantul nostru”? Pai nu este simplu, n-am descris in detaliu in ciclul „Educatiei Gratuite”? Aveti cumva probleme cu puterea de concentrare sau de intelegere? De cate ori trebuie sa va descriu aceste lucruri pentru ca sa intelegeti macar o singura data? Da, o singura data ar ajunge.
    Va voi da un ultim raspuns la aceasta intrebare, mult mai scurt de aceasta data fiindca ziua are tot 24 de ore si astazi: mi-am pierdut rabdarea cu persoane ca Dvs., produse stralucite ale „Educatiei Gratuite” si pana nu va veti schimba retorica ma veti gasi tot aici si veti primi acelasi tip de replica.
    Si, de unde ati dedus ca atunci cand critic metehnele ce au facut din Romania ceea ce este astazi „urasc romanii”? Dvs. nu stiti ca cel mai bun prieten este acela care iti spune adevarul in fata?
    Eu cred ca Dvs. urati romananii fiindca insistati sa-si pastreze exact acea mentalitatea ce face din Romania ceea ce este. Ce spuneti, admiteti ca urati Romania si romanii? Eu tocmai v-am demonstrat-o. Adica v-am deconspirat. Urati Romania – sunteti inamicul din interior!

  • Maria Liana Florescu: (8-6-2012 la 17:18)

    Dna Stupariu, Si eu sunt tot atat de romanca ca si dv. si nu gasesc nici o rautate in ceea ce este scris despre Educatia Gratuita.Nu urasc romanii sau Romania. Nu-mi place ce vad in Romania si nu-mi place comportamentul romanilor(nu toti bineanteles) in tara si in strainatate.
    Adevarul nu poate sa fie rau niciodata. Ascunsul dupa deget si preferand sa nu vedem adevarul, este ceea ce se numeste in engleza „denial ( is not a river in Egypt)”
    De multe ori adevarul doare, dar majoritatea oamenilor prefera adevarul decat minciunea.
    Oare dv preferati ca noi sa va spunem ce buna este educatia in Romania? Daca raspunsul este da, atunci inseamna ca va plac minciunile.

  • Silviu Borsanu: (9-6-2012 la 01:53)

    Domnule Clej, eu nu am pronuntat niciodata cuvantul ce-l puneti intre ghilimele.
    Totusi, acea pronutie e specifica ungurilor, care nici nu au echivalent.
    Nu cred ca ar fi o nenorocire daca am imprumuta „neoleogismul” unguresc.
    Or fi si ungurii national-comunisti sau securisti/militiei ? Sau invers ?

  • Teodor Burghelea: (9-6-2012 la 04:14)

    Agentul secret 000 din Bolintinu’ din Vale si-a dat in intregime arama pe fata in repetate randuri. Asa ca nu inteleg de ce revine cu astfel de ecouri ce denota un IQ negativ… O fi oare atat de prost gramada ca nu intelege ca ne-au ajuns doua trei ecouri pentru a intelege cu cine avem de-a face si ca nu mai este nevoie de altele?

  • Petru Clej: (9-6-2012 la 04:25)

    Militianul/securist reuseste performanta ca in patru propozitii sa mentioneze de trei ori cuvantul „ungur”. Asta arata ce obsedat poate sa fie acest xenofob, antisemit si homofob.

  • Silviu Borsanu: (10-6-2012 la 16:46)

    Lasati, fiti voi democrati !
    Uite, traim si noi pe langa voi !
    Ce ar fi daca nu ne-ati jigni ?
    Nu-i voi sa mai spui ungur ?
    Atunci sa le zicem maghiari.
    E admisibil ? Avem voie ?
    Va rugam, macar atat !

  • Teodor Burghelea: (11-6-2012 la 10:53)

    Agentul nostru secret 000 de la Bolintinu’ din Vale tot nu intelege ce citeste… Daca critici o frauda (cea mai mare parte a „olimpicilor” participanti la Bac-ul Olimpicilor NU erau olimpici – adica frauda pe fata) el se simte „jignit”. Si tot ca prostul gramada scuipa ce-i vine la gura. Ce amestec au maghiarii in acest articol? In final incearca sa fie „ironic”, dar atunci cand posezi un IQ negativ (adica esti prost gramada), nu reuseste decat sa sune patetic. Dar nu se lasa militianul nostru Prost, da sigur pe el.

    Sap, sapa si tot sapa, chiar de-i pe jumate-n … groapa! Si cand ma gandesc ca … specimene de astea au drept de vot!

  • Silviu Borsanu: (11-6-2012 la 14:04)

    Ma surprindeti ! Ce vocabular elevat aveti ? O rectificare ….e de Deal, nu Vale !
    Daca imi permiteti, o mica observatie : IQ negativ nu se ezista !
    Versificati, versificati ? Buna rima : sapa… cu …groapa ! E imbratisata ?
    In mod sigur la liceul din Galati ati fost premiat pt. poezie. Ati meritat !

  • Teodor Burghelea: (11-6-2012 la 14:24)

    Alt analfebitism, acelasi militian: „IQ negativ nu se ezista !” Ce bine le zicea Conu Iancu!
    Si sa nu mai vorbim de premii fiindca va depaseste. Altceva? Mai aveti ceva de spus? Ceva nou?

  • Silviu Borsanu: (11-6-2012 la 15:35)

    Chiar nu aveti simtzul umorului ? Ce nenorocire !
    Si eu, analfabet de miltian, am crezut invers !
    Chiar ca nu mai am nimic de spus . Tac, ca tacerea e de aur …..

  • Wanda Lucaciu: (11-6-2012 la 16:10)

    Dl. Borsanu, Sunteti sigur ca nu mai aveti nimic de spus? Incredibil! Dupa o droaie de comentarii la nenumarate articole, ati ajuns singur la concluzia ca tacerea este de aur? Bravo!

    In sfirsit militianul/securist, xenofob, antisemit si homofob nu va mai scrie comentarii! URA!!!!!

  • Adriana: (13-6-2012 la 04:33)

    Superb articolul! Felicitari!

    Pe masura ce l-am citit, am simtit o admiratie crescanda, dar si… o furie, asisderea.
    Admiratie – nu voi mai preciza de ce anume, dar de ce furie?

    Pentru ca am la randul meu un baietel, pentru care ma straduiesc – nu voi spune cat, pentru ca, pentru fiul meu nu exista unitati de masura si de comparatie. Imi doresc si ii doresc sa-si creioneze stindarde pe care sa le si atinga, deci nimic nu mi se pare prea mult pentru a-i fi alaturi in acest demers.

    Dar am simtit exact ce a simtit tatal dv in anumite momente si asta m-a infuriat.
    Sper ca dl Pop sa fie pe receptie…

  • Teodor Burghelea: (13-6-2012 la 04:58)

    Furia Dvs. este perfect justificata, Dna Adriana. Fiindca victimele acestei mentalitati tipice „Educatiei Gratuite”, mentalitate ce ne „fabrica” noua ministrii sunt tocmai… cei nevinovati. Si, adesea, acesti nevinovati ne sunt foarte dragi. Cu mult efort insa, unii dintre acestia se vor salva prin propriile forte si nu vor ceda presiunii acestei mentalitati si a „Educatiei Gratuite”. Eu sunt sigur ca este posibil, dar nici eu nu va spun de ce. 🙂 Va doresc deci din toata inima ca baietelul Dvs. sa se regaseasca peste ani printre invingatori, nu printre cei invinsi. Chiar daca, statistic vorbind, cei din urma par sa fie mult mai numerosi.

  • Adriana: (13-6-2012 la 05:07)

    Doza de mister este foarte bine venita! Va multumesc mult pentru gandul bun!
    Nu imi plac statisticile, mai ales de acest soi 🙂

    Iar atata vreme cat vor exista adevarate Modele, mai exista inca speranta. Aceasta este parerea mea! sau ma insel?



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
23 Years Later, Photojournalist Remembers Tiananmen Square Tank Standoff

Dupa 23 de ani....despre masacrul din piata Tiananmen

Închide
13.58.112.1