caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

Strada

de (11-6-2012)
3 ecouri

 Strada Sfinţilor-Bucureşti

 Vechiul han aflat pe strada Sfinţilor, chiriaşii şi soarta implacabilă a clădirilor istorice de pe Calea Moşilor, o pierdere ireparabilă a istoriei capitalei.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Cristina Dobrin: (11-6-2012 la 22:14)

    De necrezut! Ce trist!

  • George Petrineanu: (12-6-2012 la 02:43)

    Asta este adevarata fata a mandriei gaunoase din spatele unor expresii ca Micul Paris. Ceeace au Bucurestii (vechi, si noi, poate) comun cu Parisul e deocamdata… micimea.
    E revoltator.

  • Paulina Eliza Duta: (12-6-2012 la 15:21)

    Aceasta strada porneste din Calea Mosilor, fiind foarte aproape de Armeneasca, cum s-ar spune ” in buricul targului”.Face parte dintr-o zona care s-a extins pe masura comertului micilor intreprinzatori, fiind presarata cu case avand foste magazine la parter.Expresia ” Micul Paris ” apartine perioadei interbelice si nu are nimic in comun cu perioada de jaf, dezordine si promiscuitate a nationalizarii din ’48 si al carei efect se vede prea bine in zilele de astazi.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Vandalism evreiesc antiisraelian?

Un grup de vandali, neidentificati inca, au umplut zidul Muzeului Yad Vasem cu graffiti continand mesaje anti israeliene.

Închide
18.191.254.106