caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Intern



 

O întrebare pentru senatorul PNL Raymond Luca

de (6-8-2012)

„Numirea lui Dan Şova nu este foarte inspirată” – Raymond Luca

Revista ACUM i-a adresat următoarea întrebare senatorului PNL Raymond Luca:

Petru Clej: Domnule Luca, cum comentaţi numirea ca ministru al relaţiei cu parlamentului a senatorului PSD, Dan Şova?

Raymond Luca: În primul rând aş spune, ceea ce am spus şi cu alt prilej public, că domnul Şova nu ar fi făcut acele afirmaţii insultătoare, dacă în România s-ar fi aplicat legea care condamnă negarea Holocaustului împotriva unor negationisti notorii, care au făcut astfel de afirmaţii de-a lungul timpului, încă şi mai insultătoare, şi aşa cum eu am cerut parchetului general în repetate rînduri.

Apoi, aş mai spune că spre deosebire de alţi oameni politici, care au făcut afirmaţii jignitoare, fie pe acest subiect, fie pe alte teme, domnul Sova şi-a cerut iertare, fapt rar întîlnit în politica românească.

Cred totodată că numirea sa ca ministru nu este foarte inspirată, având în vedere contextul deficitului de imagine pe plan internaţional cu care se confruntă guvernul Ponta.

NR. Dan Şova este cunoscut pentru vizita la Washington la Muzeul Holocaustului care i-a fost recomandată de actualul premier Ponta, fostul sau coleg de facultate, pentru a se documenta, ca urmare a unor comentarii negationiste. Revenit din Washington (deşi ar fi putut afla ceea ce a aflat în capitala SUA, din timp şi din multe alte locuri: din Internet, de la Iaşi, din Bucureşti, etc.), Şova şi-a cerut iertare pentru comentariile respective.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Un frumos spectacol de magie

Un frumos spectacol de magie

Închide
35.171.182.239