caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Primirea celor doi ciclişti români care au parcurs, pe o bicicletă tandem drumul până la Olimpiadă

de (8-8-2012)

(Aparut dupa inchiderea editiei)

Ambasada României – Londra/ La 6 august 2012, la Casa Olimpică a României,Ambasadorul României la Londra, Dr. Ion Jinga, şi Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, domnul Octavian Morariu, i-au primit pe cei doi români care au parcurs, pe o bicicletă tandem, drumul până în capital Marii Britanii unde au loc, în aceste zile, Jocurile Olimpice de vară.

Florin Georgescu şi Alex Răcănel au pornit la 15 iulie 2012 din Arad şi, după 23 de zile şi peste 2.000 km străbătuţi, au ajuns la Londra.
Acesta este un proiect mai mult decât ambiţios, Florin este nevăzător şi a pornit în această aventură din dorinţa de a „vedea” drumul până la Olimpiada de vară de la Londra. Florin nu vrea însă să se accentueze acest lucru, ci îşi doreşte să fie văzut ca orice alt om cu vise mari.

După întâlnirea cu Florin şi Alex, Ambasadorul României a declarat:”Mi-a făcut o deosebită plăcere să le urez astăzi, împreună cu preşedintele COSR, domnul Octavian Morariu, „Bun Venit la Londra!” Este un lucru extraordinar faptul că şi-au indeplinit un vis şi mă bucur că Ambasada României şi Casa Olimpică a României s-au aflat pe traseul lor. Auzisem de iniţiativa lor, şi acum, după ce i-am cunoscut, pot să spun că îi admir pe Florin şi pe Alex, pentru curajul şi prietenia de care au dat dovadă. Prin prezenţa lor la Londra, ne-au lansat, tuturor, un îndemn şi o provocare: Să vedem dincolo de limite, pentru că limitele pot fi oricând depăşite! Florin şi Alex sunt o sursă de inspiraţie pentru noi toţi!”

Notă pentru editori
Florin nu este numai sportiv ci este licenţiat în psihologie, joacă şah,cântă la saxofon, joacă table ş.a. Mai multe informaţii despre călătoria sa alături de Alex, cel mai bun prieten, sunt consemnate, cu ajutorul lui Robert şi Cristi care au filmat şi fotografiat, pe site-ul:
<http://www.vezidincolodelimite.ro/> http://www.vezidincolodelimite.ro/

Apariţii media:
<http://www.vezidincolodelimite.ro/media>
http://www.vezidincolodelimite.ro/media
<http://www.msnbc.msn.com/id/48422631/ns/world_news-london_2012_hosting_the_
games/#.UBo7svbiZzb>
http://www.msnbc.msn.com/id/48422631/ns/world_news-london_2012_hosting_the_g
ames/#.UBo7svbiZzb

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Marea Britanie: glorie olimpică la un an de la marile tulburări sociale

La Olimpiada de la Londra echipa Marii Britanii a obținut deja cele mai bune rezultate din ultimii 104 ani, depășind...

Închide
44.211.116.163