caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Întâlnirea Ambasadorului României cu şeful Poliţiei din Londra

de (4-11-2012)

Ambasada României – Londra

La 1 noiembrie 2012, ES Dr. Ion Jinga, Ambasadorul României la Londra, l-a avut ca oaspete la sediul Ambasadei României pe Comisarul Bernard Hogan-Howe, şeful Politiei din Londra, pentru a discuta despre vizita pe care acesta urmează să o efectueze în România, în cursul acestei luni.

Au fost evocate colaborarea excelentă între Poliţia Română şi New Scotland Yard şi rezultatele misiunii celor 10 ofiţeri de poliţie români care şi-au desfăşurat activitatea alături de poliţiştii londonezi, în perioada iulie – octombrie a.c. Proiectul în cadrul căruia aceştia au participat a permis un schimb de experienţă şi bune practici cu politiştii britanici deosebit de util pentru ambele părţi, în vederea prevenirii şi combaterii infracţionalităţii.

„Acest proiect confirmă nivelul fără precedent de cooperare între Poliţia Naţională Română şi Poliţia Londoneză, în prezent fiind explorate noi forme de cooperare poliţienească în cadrul unor viitoare proiecte comune”, a arătat Ambasadorul României după întâlnire.

La rândul său, Comisarul Bernard Hogan-Howe, şeful Poliţiei din Londra, a declarat: „Această iniţiativă se va dovedi utilă pentru ambele forţe de poliţie, ofiţerii având oportunitatea să câştige experienţă în modul de operare al Poliţiei Metropolitane care, la rândul său, va beneficia de expertiza şi cunoştinţele ofiţerilor, fapt care se va dovedi de nepreţuit atunci când ne vom ocupa de problemele care afectează comunitatea românească din capitală”.

Dr. Cristina-Narcisa Nita
First Secretary
Media, PR & Politics
Embassy of Romania in London
Address: 4 Palace Green, W8 4QD
Phone: 0044 (0)20 7937 9666
Fax: 0044 (0)20 7937 8069
Mobile: 0044 (0)75 00 55 88 44

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
„Asasinul”, un scurt film de groază, cu Cristina Rad

"Asasinul", un scurt film de groază, cu Cristina Rad

Închide
44.222.186.148