caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Istorie si actualitate



 

Ludovic Orban candidează la preşedinţia PNL

de (2-3-2010)

Printre principalele obiective pe care şi le propune actualul prim vicepreşedinte al PNL se numără şi obţinerea unui scor de 30% din sufragii, la alegerile locale din 2012. Ludovic Orban a intrat în cursa pentru şefia PNL, în semn de protest faţă de alegerile pe liste sau pe moţiuni, agreată de Crin Antonescu, preşedintele PNL. „Lista mea este a celor 200.000 de membri PNL, echipa mea este cea a PNL. Consider că pot sa fac echipă atât cu Crin Antonescu, pe care il consider cel mai potrivit candidat la preşedinţie, cât şi cu Călin Popescu Tăriceanu, cel mai potrivit in funcţia de premier. “ a declarat Ludovic Orban. Crin Antonescu a salutat candidatura lui Ludovic Orban. \”E o candidatură pe care o salut. Consider că este absolut normală. E o decizie pe care o vom vedea în Delegaţia Permanentă şi în Congres, modul statutar de alegere. Eu îmi voi susţine solicitarea pentru o competiţie de moţiuni şi dacă această formulă va fi adoptată, atunci nu cred că există vreo problemă ca Ludovic Orban să prezinte o moţiune şi o echipă cu care să ne confruntăm în Congres\”, a declarat preşedintele actual al PNL. Un alt candidat care va intra în competiţia pentru preşedinţia PNL, la congresul extraordinar care va începe în 5 martie, este Viorel Cataramă.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Ludovic Orban candidează la preşedinţia PNL

Ludovic Orban versus Crin AntonescuPrintre principalele obiective pe care şi le propune actualul prim vicepreşedinte al PNL se numără şi...

Închide
54.196.52.45