caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Drept la replică: Niciun contract public nu a fost pervertit de prezența mea în politică

de (9-6-2010)

Realitatea Tv si Antena au preluat fara nicio verificare prealabila informatiile aparute in articolul publicat pe site-ul Inpolitics “Sora Andreei Vass, campioana nationala la consultanta pentru achizitii publice”, care isi propune in mod vadit sa semene suspiciuni asupra integritatii mele si a surorii mele.

Va rog sa primiti prezentul drept la replica, intrucat tonul general al comentariilor si al scriiturii mai sus invocate este tendentios, mizand exclusiv pe corelatia numelor si pe prezenta mea in Guvern.

Niciun contract public nu a fost pervertit de prezenta mea in politica. Nici nu a putut fi invocat vreunul.

Sora mea s-a specializat ca avocat in domeniul achizitiilor publice in ultimii patru ani. Asadar, cu mult inainte ca eu sa fac pasul spre politica sau ca eu sa fiu numita consilier personal pe probleme economice al Primului Ministru. Mentionez si intaresc faptul ca o parte importanta din experienta profesionala a Iuliei Vass in domeniul achizitiilor publice a dobandit-o in timpul colaborarii cu societatea de avocatura Bostina si Asociatii, perioada in care, intr-adevar, a derulat contracte de consultanta juridica cu institutiile centrale ale statului. Niciun astfel de contract – cu societati sau companii nationale, ministere, agentii sau alte autoritati centrale – nu a fost derulat pe parcursul anilor 2009 sau 2010, de cand a luat decizia sa-si infiinteze propria ei firma.

Premiul obtinut de VASS Lawyers, firma surorii mele, este un premiu international care, in mod evident, exclude orice reverberatie politica. Acesta este rezultatul nemijlocit al profesionalismului si al muncii intregii sale echipe de avocati.

Nu sunt demnitar si nici nu am atributii in zona achizitiilor publice. Acuzele de incompatibilitate sunt vadit eronate. Nu am facut in viata mea trafic de influenta. In schimb am dus o batalie constanta pentru integritatea politicienilor, pentru decuplarea afacerilor murdare de politica si pentru transparenta achizitiilor publice.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
„Zaruri și cărți” de Sam Henry Kass

Spectacolul "ZARURI si CARTI" de Sam Henry Kass va avea loc la Toronto duminica 13 iunie 2010, ora 18.00, urmat...

Închide
18.189.2.122