caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Profesiuni

de (10-2-2011)

În regie

Regia de emisie a unui studio de televiziune este un exemplul foarte potrivit pentru munca in echipa. Toti se supun regizorului de emisie (doamna din fotoliu) si producatorului(doamna blonda), pentru ca telespectatorul sa vada un tot unitar. Niciunul dintre ei (cameramanii din platou, operatorul de la videmagnetofon, cei de la masa de sunet sau unitatea de grafica) nu apare pe micul ecran, ci pe lista genericului final care trece cu mare viteza. De data aceasta nu eram la pupitru, (in calitate de producator) ci cu aparatul de fotografiat in mana, pentru ca protagonista emisiunii era mama mea, care se vede si pe unul dintre monitoarele de control.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ce părere aveţi despre acest articol?
  • Corect 
  • Frumos spus 
  • Îmi dă de gândit 
  • Am învăţat ceva! 

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
68.100.233.79